Kinderen

Naar het museum gaan is leuk! Zeker bij het Polderhuis waar je van alles kunt ontdekken en doen. Bijvoorbeeld een speurtocht met opdrachten om te luisteren, te kijken, te doen en na te denken. Weet jij alle antwoorden?

Speurtochten

In het Polderhuis kun je verschillende speurspelen doen, van makkelijk tot moeilijk en voor verschillende leeftijden. 

Voor het hele gezin of zelf op pad

De Museum Fotopuzzel of Familiespeurtocht is leuk voor gezinnen met kinderen tot en met 7 jaar. Gratis bij een museumbezoek, de ouders of begeleiders helpen bij de speurtochten. 

Kinderen van 7 en 8 jaar kunnen ook zelf een Museum Fotopuzzel doen. Verder zijn er twee Museumspeurtochten, voor kinderen van 8+ en 10+. Gratis bij een museumbezoek. Na het museumbezoek nog even verder speuren? Doe dan een van de twee Buitenspeurtochten: door Westkapelle en over de dijk (vanaf 8 jaar), € 1,50 per stuk.

Voor de vuurtoren is er een Vuurtorenspeurtocht (vanaf 8 jaar), gratis bij een bezoek aan de Vuurtoren.

Kinderen vanaf 12 jaar kunnen met een tablet (zelf meenemen) op Museum-QR-speurtocht (gratis bij een bezoek aan het museum).

Kinderfeestje

Heb je iets te vieren? Kom dan met je vrienden en vriendinnen een spannende dag in het Polderhuis beleven. Er zijn meerdere mogelijkheden voor een kinderfeestje in en rond het Polderhuis. Loop gerust binnen of vraag meer informatie via het contactformulier

Spreekbeurt of werkstuk?

Ben je op zoek naar een interessant en leerzaam onderwerp voor een spreekbeurt of werkstuk? Het Polderhuis kan je hierbij helpen. Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!