Groepen

Er zijn verschillende mogelijkheden om met een groep het museum te bezoeken. U kunt altijd binnenwandelen met uw groep en op eigen gelegenheid het museum bezoeken. Wij kunnen op aanvraag ook een programma voor uw groep samenstellen, afgestemd op uw wensen.

Uitstapjes scholen

Bent u op zoek naar een leuke invulling van uw geschiedenisles waar uw leerlingen actief en ontdekkend zijn? Neem uw klas mee naar het Polderhuis. Er zijn verschillende mogelijkheden om de jeugd kennis te laten maken met de geschiedenis van Westkapelle en Walcheren. Het Polderhuis richt zich zowel op het basisonderwijs, als op het voortgezet onderwijs (VMBO en HAVO). Voor de klassen van het VWO kunnen we een maatwerk-programma samenstellen.

Dagarrangement groepen

Bent u op zoek naar een uitstapje met collega's, vrienden, familieleden of een vereniging? Kies voor een dagarrangement (pdf, 247 kB) in Westkapelle rond het thema Dijkwerk of De dijk als oorlogswapen. Een dag om te leren en actief bezig te zijn. Een dag waarop de groep samenwerkt op een ongewone manier.

Teambuilding

Samenwerken doe je in je werkkring, in de sport, in je persoonlijke relaties. Samenwerken doe je eigenlijk de hele dag. Soms is het fijn om eens op een totaal andere manier met elkaar om te gaan. Het Polderhuis kan een passend programma (pdf, 1.822 kB) voor u samenstellen. Geschikt als ontspannende onderbreking waarbij werksessies en teambuilding voor diverse bedrijfsgroepen goed inpasbaar zijn. Ook mogelijk voor sportclubs en vriendengroepen. Of je nu kiest voor de workshop Dijkwerk of Natuurbeleving, of je volgt te voet of op de fiets de Bevrijdingsroute, je komt verfrist en uitgewaaid weer terug op je eigen stek.

Meer informatie groepsarrangementen

Uw wensen voor een bijzonder museumbezoek kunt u aangeven op het contactformulier. Wij zullen u zo snel mogelijk voorzien van informatie over de prijs en beschikbaarheid.