Museumcafé en winkel

Het Polderhuis heeft naast het museum ook een museumcafé, terras en winkel. Deze zijn gratis toegankelijk. In het museumcafé worden regelmatig bijeenkomsten, lezingen en activiteiten georganiseerd. Ook zijn er regelmatig wisselexposities te bekijken. U kunt er iets drinken en er is altijd wel iets lekkers bij de koffie. De winkel heeft een groot aanbod van souvenirs, cadeau's, kaarten en boeken in de thema’s: kunst, cultuur, oorlog en toeristische informatie.

Museumcafé en terras

Het Museumcafé en het terras zijn vrij toegankelijk. In het Museumcafé zijn leesrekken met allerlei informatie over de thema’s van het museum. In circa 30 grote mappen kunt u originele oude kranten inkijken. Regelmatig draait er een film op een groot scherm over thema’s uit het museum. Dit is ook de plaats waar regelmatig een wisselexpositie te zien is. Op het terras heeft u uitzicht op de zeedijk en de Liberty Bridge die naar de tank op de dijk loopt.

Koffie stempelkaart

Bent u vrijwilliger, donateur of een vaste bezoeker? Dan kunt u een stempelkaart van het Polderhuis nemen. De kaart heeft 10 stempelvakken en kost € 19,50. Donateurs en vrijwilligers betalen slechts € 17,50. Wanneer de kaart vol is kunt u deze inleveren. Twee keer per jaar loten we de kaarten, de eigenaar krijgt als beloning gratis een nieuwe kaart.

Museumwinkel

In de shop vindt u een uitgebreide collectie van boeken, souvenirs, cadeau's sieraden en ansichtkaarten. U kunt bij ons slagen voor een echt Zeeuws cadeau, bijvoorbeeld uit de Zeeuwse knop-collectie.

Onze tip uit de winkel

2 prachtige magneten met een foto van 't Lage Licht door Jesse Meliefste. Per stuk € 3,50.

 magneet2LageLichtJesseMeliefste magneetLageLichtJesseMeliefste