Datum: 07-08-2024
Locatie: Polderhuis Westkapelle
Tijd: 11.00 - 17.00

Woensdag 7 augustus is er van alles te doen bij het Polderhuis in Westkapelle: workshop met bloemen, een vliegershow, demonstratie oude ambacht van de Heiploeg, heerlijke wafels en smouters, kramen met handgemaakte spullen, muziek en een rondrit met de Paardentram

Gezellig dagje uit bij het Polderhuis Westkapelle

Kom tussen 11.00 - 17.00 uur naar het Polderhuis en vermaak je de hele dag. Er zijn allerlei kramen met handgemaakte spullen, volg een workshop met bloemen, geniet van de vliegershow op de dijk en heerlijke gebakken wafels en smouters.Op het terras van het Polderhuis is er muziek en voor kinderen is er ook van alles te doen. De heiploeg geeft tdemonstraties van het heien van palen, zoals dat vroeger werd gedaan.

De Molen de Noorman in Westkapelle is open voor bezoek als de wieken draaien. 

Workshop met bloemen

Maak een mooie krans van droogbloemen. Kosten € 17,50 per persoon. Graag aanmelden via Whattsapp van Miranda: 06 30464114. Bij voldoende aanmeldingen kan het twee keer per dag om 11.00 uur en om 14.00 uur. Maximaal 15 deelnemers per keer.

Muziek op het terras

Op het terras treedt het duo Schipper/Brouwers op met Kees Schipper en Bert Brouwers. Kees Schipper is vanaf z’n twaalfde muzikaal in de weer en voorgoed verknocht aan de blues toen hij het nummer “Statesboro blues” van Taj Mahal hoorde. Z’n muzikale smaak is in de loop der jaren dat hij inmiddels muziek uitgebreid naar meerdere stijlen, zoals Bluesrock, Rhythm & Blues en Country, maar blues blijft zijn eerste liefde. Hij treedt sinds 2018 regelmatig op samen met de fantastische gitarist Bert Brouwers. 

0708 KeesSchipper0708 BertBrouwers

Ritje met de paardentram

Maak tussen 11.00 - 17.00 uur een ritje met de Paardentram, de halte is bij het Polderhuis. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.