Datum: 24-07-2024
Locatie: Polderhuis Westkapelle
Tijd: 11.00 - 17.00

Woensdag 24 juli is er van alles te doen bij het Polderhuis in Westkapelle: demonstratie oude ambacht door de Heiploeg, klederdrachtverkoop, een vliegershow, heerlijke wafels en smouters, muziek, karikatuurtekenaar en een rondrit met de Paardentram. 

Gezellig dagje uit bij het Polderhuis Westkapelle

Kom tussen 11.00 - 17.00 uur naar het Polderhuis en vermaak je de hele dag. Er zijn allerlei kramen met handgemaakte spullen en klederdracht, geniet van de vliegershow op de dijken heerlijke gebakken wafels en smouters. Laat een kariktatuur van jezelf tekenen door Herman Nauta op het terras van het Polderhuis en voor kinderen is er ook van alles te doen. De heiploeg geeft demonstraties van het heien van palen, zoals dat vroeger werd gedaan. Op de Markt in Westkapelle is er streetpainting. 

Streetpainting 

Altijd al eens met street-art aan de gang gewild? Grijp dan nu je kans en volg een unieke street painting workshop van Graffitinetwerk. Samen met 3 artiesten kun je meewerken aan een groots kunstwerk. Deelname is gratis en het is open inloop: doe mee wanneer je wilt. De start is om 11 uur en ze staan er de hele dag. Locatie: Markt in Westkapelle.

Ritje met de paardentram & bezoek de molen

Maak tussen 11.00 - 17.00 uur een ritje met de Paardentram, de halte is bij het Polderhuis. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. 

De Molen de Noorman in Westkapelle is open voor bezoek als de wieken draaien.