Datum: 09-05-2023
Locatie: Polderhuis Westkapelle
Tijd: 13.00 - 16.30

Werkt je elektrische apparaat niet meer? Gooi het niet weg, maar geef het een tweede kans in het Repair Café. Vrijwilligers zitten klaar om het apparaat een tweede leven te geven. 

Repair Café bij het Polderhuis in Westkapelle

Op donderdag 9 mei is er een Repair Café in Westkapelle bij het Polderhuis. Van 13.00 tot 16.30 uur zitten verschillende vrijwilligers van het Polderhuis klaar met de schroevendraaier in de hand. Je kunt hier terecht met kleine elektrische apparaten. Het Repair Café in Westkapelle vindt elke tweede donderdag van de maand plaats in het Polderhuis.

Duurzaamheid

In tijden van een consumptiemaatschappij en massaproductie is het belangrijk dat er een omkeer gemaakt wordt om zuiniger te zijn op het milieu. Het verduurzamen, en langer laten werken van apparatuur helpt hier aan mee. Kom naar het Repair Café en misschien kan je elektrische apparaat nog een tweede ronde mee.

Digicafé bij het Polderhuis in Westkapelle

Heb je vragen over je laptop, smartphone of tablet? Wil je meer weten over social media, Whatsapp of Instagram? Of leren hoe je kunt face-timen met vrienden en familie? Of over handige apps en hoe je die installeert op je smartphone of tablet? Deze middag zit er een vrijwilliger voor jullie klaar om je digitale problemen te tackelen of om tips mee te geven. Samen wordt naar het probleem gekeken en een oplossing gevonden. Neem je apparaat mee zodat je duidelijk kan laten zien waar het probleem zit.

Meer informatie

Toegang gratis.