Datum: 21-09-2024
Locatie: Polderhuis Westkapelle
Tijd: 10:00 - 11:30

Zaterdag 21 september om 10.00 uur organiseert het Polderhuis samen met IVN Walcheren een excursie (circa 1,5 uur) onder leiding van een ervaren gids langs de waterlijn.

Wandeling langs het getij

Tussen eb en vloed tilt de zee een tipje van de sluier van het onderwaterleven op. Iedere dag weer spoelen er andere vondsten uit de zee aan op het strand. Bij laagwater zijn bij de paalhoofden en aan dijken dieren en planten te ontdekken die leven in deze dynamische zone tussen land en zee. Tijdens de wandeling zal de gids van IVN Walcheren toelichting geven over de bijzondere gebied natuur op het scheivlak tussen land en de zee met zijn specifieke flora en fauna langs de waterlijn.

Meer informatie en aanmelden

Aanmelden verplicht voor 19 september, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0118 570 700. Betaling vooraf € 5 per persoon. De excursie is geschikt voor alle leeftijden. Minimaal 4 en maximaal 15 deelnemers. Meld je snel aan en ga op ontdekking dicht bij huis. Tip: doe stevige schoenen of laarzen aan en neem eventueel een verrekijker mee.