Datum: 23-02-2022
Locatie: Zandvoortseweg/Singelweg Grijpskerke
Tijd: 10:00 - 12:00

Ben je een vogelliefhebber of wil je meer weten over vogels? Ga op 23 februari 2022 mee met een ervaren gids op excursie naar natuurreservaat Sint Laurense Weihoek in Grijpskerke (Zeeland).

Op excursie naar Sint Laurense Weihoek in Grijpskerke

Tijdens de wandelexcursie, die ongeveer 2 uur duurt, neemt een ervaren gids je mee naar het natuurreservaat Sint Laurense Weihoek in. Dit is een van de meest vogelrijke gebieden tussen Grijpserke, Middelburg en Sint Laurens. Dit natuurgebied is een pleisterplaats voor doortrekkende vogels op weg naar het noorden of zuiden. Naast de reguliere vogels worden er ook bijzondere vogels gespot, zoals een fraaie Roodhalsgans in de winter. 

Wanneer?

Zaterdag 23 februari van 10.00 -12.00 uur. De start is bij de kruising aan de Zandvoortseweg en de Singelweg. 

De afstand is ongeveer 2,5 km. 

Vogelwerkgroep Walcheren

Word lid van de vogelwerkgroep Walcheren en blijf op de hoogte van alles dat speelt op vogelgebied. Kijk voor meer informatie op de website

Meer informatie

De excursie gaat onder vrijwel alle omstandigheden door met minmaal 4 personen. Als de vooruitzichten heel slecht zijn en de excursie niet doorgaat wordt je 1 dag van te voren geïnformeerd per mail. 

Wil je mee met deze excursie? Meld je aan voor 21 februari bij het Polderhuis. De excursie kost € 6 (12 jaar en ouder) en € 3 voor kinderen van 6 t/m 12 jaar.

Neem een verrekijker, winddichte jas en goede wandelschoenen of laarzen mee.

Honden zijn niet toegstaan. De route is geschikt voor mindervaliden. Er is weinig parkeerruimte, dus kom met de fiets als dat kan.