Voorbeeld raamstickers

Ken je de gluurpietjes nog? Deze Pasen komt er een vervolg in de vorm van Pasen kleuren en speuren. Een mooi alternatief voor kinderen nu er zo weinig geopend is door de coronamaatregelen. Van elke verkocht Paaspakketje wordt er €1,00 geschonken aan Stichting Ushersyndroom.

Doe je mee?

Download de kleurplaat en kleur deze mooi in. Ga daarna op zoek naar de paaseieren achter de ramen. Deze hangen er t/m 6 april! Voor een actueel overzicht waar de paaseitjes hangen, meld je dan aan bij de facebookpagina Pasen kleuren en speuren Walcheren (Zeeland). Hoeveel paaseitjes kun jij vinden?!

Wil je de raamstickers achter het raam hangen, bijdragen aan het goede doel en aan een leuke activiteit voor de kinderen? Bij het Polderhuis kun je een Paaspakketje met raamstickers voor € 3,00 kopen. Er zitten 3 gekleurde eieren in en een wit of zwart gekleurde paashaas. Bestel via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0118 570 700 (opsturen kan ook, setje kost dan €4,92 inclusief porto).

Stichting Ushersyndroom

 Ushersyndroom is een zeldzame erfelijke aandoening waarbij kinderen doof of slechthorend geboren worden en naast nachtblindheid ook een progressief verlies van zicht ervaren. Uiteindelijk worden mensen met het Ushersyndroom doof én blind. De stichting heeft de missie om het syndroom behandelbaar te maken in 2025. Kijk voor meer informatie op www.ushersyndroom.nl of het persoonlijke verhaal van Finn uit Veere en hoe het gezin omgaat met dit syndroom op www.lifewithusher.nl.