Datum: 22-06-2024
Locatie: Polderhuis Westkapelle
Tijd: 09.00 - 13.00

Op zaterdag 22 juni om 8.00 uur is er een Mannenontbijt in het Polderhuis Westkapelle. Tijdens deze activiteit wordt er eerst gezamenlijk ontbeten bij het Polderhuis. Dan de Bruijn, ‘de Koude-Oorlog specialist’ op Walcheren, geeft na het ontbijt, als onderdeel van de sporen van de koude oorlog in Zeeland, een presentatie over de Mijnen Uitkijk Dienst (MUD); de groep mensen die uitkeek naar het afwerpen van zeemijnen.

Daarna gaan we met de bus naar Museumschip Hr.Ms. Mercuur in Vlissingen; een schip met een bijzondere relatie met de MUD. De groep wordt ontvangen met een welkomstpraatje en kunnen daarna het schip bezoeken

Mannenontbijti n het Polderhuis

Voor dit ontbijt kunnen alleen mannen zich opgeven. Met een lekker ontbijtje kun je kennis maken met andere mannen. Na het ontbijt is er altijd een activiteit, bijvoorbeeld een lezing of een wandeling. 

Meer informatie

Aanmelden kan t/m 20 juni via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0118-570 700. Kosten voor ontbijt en busreis bedragen € 25,00 p.p. Maximaal 30 personen.

Manneontbijt MUD 2206